Flowmåler til spildevandElektronik
Internet
edb
Profil
Historie
Kontakt
Disse anlæg bruges, når man ønsker at kende mængden af det spildevand, der løber igennem et kloakrør i løbet af en given periode.

Et eksempel på montering i en brønd kan ses her.

Flowmåleren er opbygget omkring Danfoss' magnetisk induktive målehoved type MAG 1100 (i dag overtaget af Siemens). Hovedet er udvendig udført i rustfrit stål og tåler temperaturer helt op til 100°C.

Signalbehandling og dataopsamling foretages vha. signalomsætter monteret i vandtæt elektronikkasse. Forsyningspæningen kan enten være 230VAC eller 12-24V AC/DC.

Forbindelse mellem målehoved og elektronik sker via skærmede kabler. Ved målehovedet er disse monteret i en samledåse, som er forseglet, så måleren kan tåle at være neddykket. Ved elektronikkassen sker forbindelse vha. vandtætte stik.

På målehovedet kan der monteres forskellige rørstykker (forkrøblingsrør og bøjninger) således at flowmåleren kan monteres og anvendes i de mest almindelige kloakbrønde.

Ved målehovedet findes studs til montering af slange til prøvetagning.

Til at tætne mellem flowmåler og kloakrør bruges en oppustelig gummimachet. Gummimanchetterne leveres i forskellige størrelse. Se de forskellige størrelser her.
   


Tlf: 86 10 64 42     e-mail: mail@sogs.dk